La filatèlia és cultura: la Casa Milà

La filatèlia és cultura: la Casa Milà

6 de març del 2018

El Cercle Filatèlic Bíblic d’Alella, organitzarà una exposició al Museu Etnogràfic Vallhonrat de Rubí


Del 6 al 13 del proper mes d’abril, i amb la inestimable col·laboració del Museu Etnogràfic de Rubí (ubicat a la plaça Montserrat Roig, s/n de Rubí)  el Cercle Filatèlic Bíblic, presentarà la seva exposició monotemàtica "La Bíblia i la Filatèlia".


El contingut d'aquesta exposició itinerant tindrà com a marc general, el col·leccionisme bíblic en les seves diferents facetes:  Un atractiu conjunt de col·leccions filatèliques sobre temes relacionats amb la Bíblia, com, per exemple, l'arqueologia bíblica, els traductors de la Bíblia, geografia bíblica, la relació entre Bíblia i Filatèlia, que presenta més de 160 fulls.

Diverses col·leccions de monedes del segle V aC, i col·leccions de monedes commemoratives del segle XIX, que reflecteixen passatges de la bíblia, com les paràboles de Jesús. Una extensa col·lecció de Bíblies antigues amb exemplars del segle XV fins al segle XX.

La jornada d'inauguració es durà a terme el dissabte dia 6 d’abril de 2018, i aquest mateix dia es podrà veure la conferència "Historia de la Bíblia en Espanya i Catalunya".


(Nota facilitada pel Cercle Filatèlic Bíblic d'Alella)